Публикувай ОБЯВА
  • Потребители: 343713

Ганожи Паста за зъби 40 гр.

Описание

Коя болест мъчи най-много хора?
Два милиарда и 400 милиона възрастни и 621 милиона деца страдат от това заболяване. Кое е то всъщност? По данни на Световната здравна организация – става дума за…кариеса.
Този факт е може би известен на всички, но едва ли се знае, че кървящите венци могат да предизвикат сърдечно-съдови проблеми и атеросклероза на кръвоносните съдове.

Страдате ли от лош дъх ? Кървят ли Ви венците ? Болят ли Ви, когато ядете? Внимавайте! Инфекцията на венците е първоначален признак на заболяване на венците. Вие може да сте в ранен стадий на заболяването наречено гингивит.

Можем ли да решим проблема в зародиш?

Ако не бъде овладяно положението, гингивита може да доведе до пародонтит или до друго сериозно заболяване на челюстите и на венците. Ако лечението на възпалените венци се игнорира, това може действително да повиши риска от сърдечно-съдови заболявания, рак на панкреаса, както и цял набор от други животозастрашаващи болести. Където четката за зъби не може да стигне, милиони бактерии бързо се размножават. Те влизат директно в кръвоносната система чрез кървящите венци, заобикаляйки първата линия на защита на тялото и всяват хаос. И без ранно лечение на възпалението на венците, прогнозите са за скъпи и неприятни хирургически намеси, и грижи за цял живот. Ако стоматологична помощ е скъпа и не е достъпна, или имате дентална фобия, това не е извинение да не се предприеме първата лесна стъпка - да започнете да употребявате Ганожи пастата за зъби. Този продукт е с гарантирано качество и TGA одобрен.
Няма нищо по-красиво от една хубава усмивка, блестящи зъби и свеж дъх! От това зависи Вашето здраве!

Не съдържа флуор и абразивни частици. Пастата е много икономична. На четката се слага по 1 грахово зърно, а ако има проблем на венеца, след като се измият зъбите слагате малко паста на пръста и масажирате засегнатия участък. Пастата може да не се отмива и да се остави да действа.

Ганожи Паста за зъби не съдържа захарин, избелващи химикали и изкуствени оцветители, а висококачествен екстракт от гъбата Ганодерма, и висококачествени вещества - гел, ментол. Има приятен вкус. Може ефективно да изчисти зъбите ви като остави ментов дъх и вкус в устата ви. Прави зъбите ви по-здрави и по-бели. Рейши алкализира ph на устата и предотвратява образуването на кариеси, спира кървенето на венците и помага при пародонтоза, афти, гъбички в устата и други заболявания на зъбите, венците и устната кухина. Помага и за успокояване на болката при зъбобол, както и при никнене на зъб. Може да се използва и с нестоматологична цел - акне, за външно мазане на пъпки, изгаряния, рани, треска, диария, микоза, полипи в устата, възпалено гърло, кашлица и т.н. Отстъпки за количества.

Най-новите научни изследвания сочат, че флуора е канцерогенен. Флуорид създава рискове за развитието на мозъка и скелетната система на деца, така че това не е само козметичен проблем. Освен това той не позволява на щитовидната жлеза да усвоява йода от храната и водата. А повечето пасти на пазара съдържат флуор. Ето как с една паста се предпазваме от този проблем и от още много заболявания на венците: пастата предпазва от пародонтоза, от кървене на венците, от отлагане на зъбен камък. Тя съдържа есктракт от рейши (ганодерма) и ментол и по естествен начин освежава устната кухина и поддържа зъбите ни здрави и бели. Една паста се ползва 6-7 месеца. На цена 2 лв месечно всеки може да се предпази от бъдещи проблеми със зъбите и с цялото тяло.
Има я в две разфасовки 40гр и 150 гр.
Цена за 40 гр - 5 лв. Цена за 150 мл - 16,90 лв.

Мнения
1."Пастата за зъби е наистина уникална. След като я пробвах за първи път имах усещането, че досега въобще не съм си мил зъбите. След измиване усещам зъбите си комфортни и чисти по- дълго време. Според мен има и много добро въздействие върху венците – спокойни са и не те дразнят. Много добра паста и горещо я препоръчвам на всички!"
2."Тази паста е повече от стахотна! Това е най-добрата паста за зъби, която съм пробвала."
Доставка с Еконт - до офис - 3,90 лв, до адрес - 5,90 лв.
Фирма
avatar

допълнителна информация

  • Добавена: 2017-02-10 12:16:12
  • Телефон: 028511143, , 0988802836
  • Skype: kafe.ganoderma
  • Доставка: Купувача
  • Website: http://www.kafe-ganoderma.eu/
  • Местоположение: област Софийска , гр. София, Лагера
  • Пълен адрес: Възможност за допълнителни доходи от дома - за бременни, майки с деца, пенсионери, за хора със свободни професии (лекари, адвокати, таксиметрови шофьори, кинезетерапевти, алтернативна медицина, фризьорски салони, козметични салони), хора с увреждания ...
Сподели
Потребителят няма налични обяви