• Четвъртък, 31 Юли 2014
  • Потребители 401000
  • Онлайн: общо 3442, регистрирани 164, гости 3278
27 Октомври 2009

В „Техносвят“

Дават нова фурна за стар електроуред


Чисто нова маркова фурна могат да получат клиентите на "Техносвят" срещу стария си електроуред. Фирмата подема акцията с оглед наближаващите коледни и новогодишни празници. Отивайки в някой от магазините на "Техносвят" клиентът има възможност да избере между 3 модела маркови, италиански, многофункционални фурни за вграждане - с 4, 5 или 7 функции. Всички домакински печки са с 5 години гаранция. Когато отиде в магазина потребителят трябва да опише стария електроуред, който притежава, а консултантите извършват оценка. На нейна база уредът, който е за подмяна се изкупува от магазина, а разликата до новата фурна се доплаща. След това представители на фирмата отиват да демонтират и приберат стария и да поставят новия електроуред. Така приготвянето на празничната вечеря става удоволствие, а не досадно задължение за домакините. Промоционалната кампания за подмяна на уредите не би била възможна без подкрепата и съдействието на "ELTECH RESOURCE".

С приближаването на Коледа и Нова година от "Техносвят" планират и други промоции на дребни електроуреди. Новост е и вносът на уреди за поддръжка на косата от световноизвестната марка Vidal Sassoon. От фирмата осигуряват и денонощен извън гаранционен сервиз в дома на клиента.

“Техносвят” е вносител на домакински и електроуреди от световно известни марки, при това с от 40 до 60 на сто по-ниска цена. Единствената разлика е, че те са с леки транспортни дефекти или последни бройки от стари серии.

Веригата “Техносвят” разполага с магазини във всички по-големи градове на страната. Само за Варна те са четири, като всеки от тях е разположен на площ от около 120 квадрата. В обектите се предлага всичко, което можете да откриете в големите търговски вериги – хладилници, съдомиялни, печки, перални, дребна бяла техника и уреди за вграждане.

Повече информация за продуктовия каталог на “Техносвят” можете да получите на електронен адрес www.texnosviat.com.

Не на последно място трябва да се  отбележи, че уредите могат да се закупят на изплащане. Веригата е партньор с всички сериозни компании за лизинг. В търговските обекти се приема и плащане с кредитни и дебитни карти.

Магазините на “Техносвят”

във Варна:

ул. “Феликс Каниц”№4

тел:052/641763

ул. “Д-р Пюскюлиев”№92

тел:0894/302499

ул. “В. Друмев”№42,

зад Спортна зала,

тел: 0894/420181

ул.”Славейков”№46,

срещу жп гара,

тел: 0897/847015

Офис

тел: 600 697
Десислава Димитрова

Материалите във www.pozvanete.bg са авторски. При цитиране на части от текстове и при използване на цели текстове позоваването е задължително. В новините са използвани информации на БГНЕС и други агенции.

Сподели във Facebook
Изпрати на приятел


1/0