Публикувай ОБЯВА
  • Потребители: 346092

Работа от дома през свободното време - прием от цялата страна.

VIP

Описание

Предлагам работа на тези, които търсят допълнителен доход или просто търсят ново предизвикателство. Допълнително ще бъдете стимулирани с месечни бонуси. Работите от дома или място и време по ваш избор. Необходимо е да разполагате с интернет връзка и компютър. Възраст, опит, местоживеене и трудов стаж не се изискват. Приемат се кандидати от цялата страна. Работата е по-подходяща за жени, но имаме и не малко успешни колеги.
За повече информация и предварително запознаване с работата посетете следния линк:
http://bit.ly/blanka-txt
Копирайте и отворете посочения линк. Попълнете вашите имена и адрес на електронна поща и заявете получаване на видеото. Ще получите на имейла си видео-презентация, която ще ви даде множество отговори на въпроси възникнали у вас, указания как да се свържете с нас и как да кандидатствате, ако решите да започнете работа при нас или имате допълнителни въпроси. Гледането на видеопрезентацията е необходимо за да вземете вашето решение и да прецените интересува ли ви предложението преди да се свържете с нас. Затова и точно в него е посочено как да кандидатствате по обявата.
Предложението е валидно за кандидати от всяко кътче на България, дори за живеещи и работещи извън нея.
П.С.
Работата Не е свързана с висене и посещаване на сайтове, кликвания, регистрации, реклами и каквито и да е онлайн методи по сайтове за заработване на пари!!!
ДОГОВАРЯНЕ
ИЗПРАТИ съобщение
avatar

допълнителна информация

  • Добавена: 2018-06-13 21:21:37
  • Телефон: 020000000,
  • Доставка: Купувача
  • Website: http://bit.ly/blanka-txt
  • Местоположение: област Софийска , гр. София, Център
Сподели