Публикувай ОБЯВА
 • Потребители: 360650

Траката, многостаен

Описание

Предлагаме Ви слънчев многостаен апартамент, находящ се в луксозния затворен комплекс "БУТИК РЕЗИДЕНС". Жилището е разположено на трети етаж и е с площ 144 кв. м. Състои се от просторна дневна зона - напълно оборудвана кухненска част (хладилник, съдомиялна, керамични котлони, вградена фурна, ширм) и хол, три спални, баня-WC, WC, перално помещениe, входно антре и две тераси. Жилището предлага стил, уют и висок стандарт на обитаване. Отоплението е решено с изградена климатична „мулти-сплит” система Daikin с двойно действие, с монтирани външни и вътрешни тела. Изложението на имотът допълнително го прави слънчев и светъл. Апартаментът е с уникална локация, отлични параметри и природни дадености.
"БУТИК РЕЗИДЕНС“ е жилищен комплекс „затворен тип” и е разположен в един от най-престижните райони за живеене на гр. Варна – „Траката”, в близост до двореца „Евксиноград” и к.к. „Св.св. Константин и Елена”. Комплексът е с уникална локация – 150 м от спирка на обществения транспорт с 9 редовни автобусни линии, 600 м от морския бряг, 4 км от центъра на града, 15 км от международно летище Варна. Дворът е професионално озеленен, с детска площадка и игрище, басейн, тенис корт, водна каскада с течаща изворна вода, паркови алеи и осветление. От всяка една точка на двора се разкрива прекрасна морска панорама. В комплекса има кафе-клуб, фитнес зала, зала с маса за тенис. Достъпът е ограничен и контролиран с видеонаблюдение и денонощна жива охрана. Изграден е паркинг с достатъчно на брой паркоместа за живущите. Комплекс "БУТИК РЕЗИДЕНС" е носител на престижната международна награда за архитектура и успешни проекти Prix d’Excellence за 2013 г. Архитектите на комплекс "БУТИК РЕЗИДЕНС" - арх. Мартин Христов и арх. Галина Балева – са носители на награда Варна 2013 г. за архитектура. Оферта 728.

Агенция ЛОГОС е създадена през 1992 г. и екипът ни е поел задължение да се придържа към най-високите стандарти на професионално поведение, следва стриктен етичен кодекс при сделки с недвижима собственост. При нас клиентът получава комплексно обслужване:
Консултиране при покупка, продажба, наемане или отдаване на недвижим имот - анализ на актуалното състояние на пазара на недвижими имоти; консултация при избор и договаряне на условия с кредитираща институция; изготвяне на ценово предложение; планиране на приходи и възвращаемост; стратегия за маркетиране, таргетиране и пазарно позициониране, професионално заснемане на имота; проверка на правното състояние на имота и изготвяне на документи по сделка – изготвяне на предварителен, окончателен договор и присъствие на представител на ЛОГОС до финализиране на сделка при нотариус; деклариране на имот след приключване на сделка в Дирекция „Местни данъци и такси“; прехвърляне на партидите на имота към дружествата за комунални услуги (ВиК, Енерго Про);
Управление на имоти - контрол върху експлоатацията на имота от наемател, осигуряване на техническата изправност на инсталациите и уредите в имота; събиране на месечен наем; представляване на собственика пред трети лица (електроразпределителни, ВиК дружества, кабелни и интернет оператори, охранителни фирми, административни служби); организиране на почистване на имота и ремонтни дейности; водене на точна отчетност за приходите, разходите и ежемесечна информираност на собственика; административно и данъчно обслужване на имота.
 • Вид на цената: Цена на имота
 • Вид строителство: Тухлa
 • Етаж: 3-ти
 • ТЕЦ: ДА
 • Квадрати: 144
Агенция
avatar

допълнителна информация

 • Добавена: 2019-11-19 11:43:57
 • Брокер: Виктория Паунова
 • Телефон: 0889 296 918,
 • Доставка: Купувача
 • Website: http://logos.bg
 • Местоположение: област Варненска , гр. Варна, м-т Траката
 • Пълен адрес: гр. Варна, бул. Мария Луиза 4
Сподели