Публикувай ОБЯВА
  • Потребители: 360597

PADI Водолазни курсове и специализации

Описание

ПРОМО ЦЕНА до 30.01.2019!!!
Имате ли представа какво се крие под всичката вода на Земята? Едва 1/4 суша и 3/4 вода, би трябвало да крие доста. Направете първата глътка въздух под вода с нашата мокра оферта! Станете водолаз! Завършете курса PADI Open Water Diver! Получете PADI Водолазен сертификат.
Ако винаги сте искали да се научите как да се гмуркате с водолазна екипировка, да откривате нови приключения или просто да видите чудния свят под вълните, това е мястото, където желанието Ви може да бъде осъществено. В този курс се усвояват базовите умения на любителското водолазно гмуркане, необходими за извършване на спускания на дълбочина до 18 метра от двойка водолази в т.нар. Open Water ”открита вода” - океани, морета, язовири, реки и т.н.
Bulgarian Diving Academy (Българска водолазна академия) е единственият в България PADI 5 star IDC- Водолазен център за обучение на любители водолази и инструктори. На днешна дата водолазният център предлага широк спектър от услуги, както за сертифицирани водолази, така и за начинаещи, а също така и за деца. Обучението на водолази е организирано от високо квалифицирани инструктори, работещи по системата на PADI.
Учебният водолазен център на Bulgarian Diving Academy в Созопол разполага с екипировка и оборудване, производство на Beuchat, Suunto, Seacsub, Cressi и други реномирани производители. Теоретичните занятия се провеждат в учебна зала с необходимата мултимедийна поддръжка, а практическите - в района на Созопол, в зависимост от метеорологичните условия.
Извън летния сезон провеждаме обучение и гмуркания на закрити басейни в София – в Министерството на Спорта или в кв. Дианабад. За повече информация и записвания: телефон, имейл.
avatar

допълнителна информация

  • Добавена: 2019-12-17 12:28:20
  • Телефон: , 0885049095
  • Доставка: Купувача
  • Website: http://www.bulgariandivingacademy.bg/
  • Местоположение: област Софийска , гр. София, Редута
Сподели
Потребителят няма налични обяви