Публикувай ОБЯВА
  • Потребители: 364317

ФОКАЛНА ДИАГНОСТИКА И ПАТОГАЛВАНИЗЪМ

Описание

ФОКАЛНА ДИАГНОСТИКА И ПАТОГАЛВАНИЗЪМ ,диагностика с най съвремената апаратура -Стоматологичен център ФАМА БОНА!
Може ли зъбите да са виновни за някакви неразположения или болести на други органи и човек да не подозира за това?
КОГАТО СЕ налага активното търсене на фокалната инфекция и включването й в протокола за комплексна диагностика на пациентите. заболявания, изискващи огнищна диагностика:
1.болкови или субфебрилни състояния с неизяснена генеза 2.alopecia areata 3.хроничен синузит 4.чести отити 5.увеит, иридоциклит 6.хроничен пиелонефрит 7.ревматоиден артрит 8.мигриращи болки в ставите 9.екстрасистолна аритмия с неясен произход. 10.хронични заболявания, неповлияни от конвенционална терапия.
Патогалванизъм
Представлява изследване на корозионния потенциал в устната кухина при наличието на два разнородни метала. Тъй като слюнката е електролит, между два различни метала може да се получи протичане на електрически ток. Пациентът има метален вкус в устата, парестезии (мравучкания, парене и др.) и различни възпалителни процеси.

При необходимост от измерване на корозионен потенцял и или фокална диагностика или съмнение за фокално огнище в областа на ЛЧО , може да се възползвате от апаратурата и квалифицираните специалисти на СТОМАТОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР ФАМА БОНА , спазващи протокола на фокалната диагностика!
Иследване за фокалната инфекция в областа на зъбите!
ДОГОВАРЯНЕ
ИЗПРАТИ съобщение
Фирма
avatar

допълнителна информация

  • Добавена: 2020-08-01 11:09:27
  • Телефон: , 0898288200 , 0899354135
  • Skype: famabona2016
  • Доставка: Без доставка
  • Website: http://www.famabona.com
  • Местоположение: област Софийска , гр. София, Зона Б-5
Сподели