Публикувай ОБЯВА
  • Потребители: 363932

Инсталиране, преинсталиране и настройка на Windows/Android/Linux/Kodi

Описание

Здравейте, имате проблем с вашия компютър, лаптоп , таблет или телефон? Не се колебайте и се обърнете се към нас! Предлагаме висококачествено и любезно обслужване на нашите клиенти в рамките на гр. Варна. Доверете ни се и станете част от стотиците наши доволни клиенти!

Услугите които предлагаме са:

- Инсталиране и преинсталиране на операционна система Windows 7/8/8.1/10 лицензиран, оригинален с инсталиране на пълен офис пакет, нужни драйвери и анти-вирусен софтуер. Допълнително предлагаме премахване на вируси, настройване на специфичен софтуер и инсталиране на игри. (Услугата може да се извърши и във вашия дом в удобно за вас време)

- Инсталиране и преинсталиране на всички дистрибуции на Linux c включен пълен набор от приложен софтуер. (Услугата може да се извърши и във вашия дом в удобно за вас време)

- Преинсталиране на Android устройства ( телефони, таблети) които работят бавно, забиват или са в положение на софт-брик и не зареждат операционната система. Предлагаме u root на определени устройства с възможност за инсталиране на платени приложения.

- Настройка. инсталиране на приложения, базови обучения за работа c Android u почистване на паметта на Android устройства. (Услугата може да се извърши и във вашия дом в удобно за вас време)

- Инсталиране и настройка на Kodi (безплатна Интернет телевизия с много канали включително чуждестранни с много филми, сериали, тв шоуто и спортни предавания). Kodi може да бъде инсталиран както на вашия tv-bох така и на вашия компютър или таблет. (Услугата може да се извърши и във вашия дом в удобно за вас време)

- Предлагаме и професионален консулт при избора за закупуване на лаптопи/компютри/телевизори/таблети и телефони.

За всякакви въпроси се, чувствайте свободни да позвъните на оставения телефонен номер.

Благодаря за вниманието!
avatar

допълнителна информация

  • Добавена: 2020-02-05 03:45:34
  • Телефон: , 0895707782
  • Доставка: Без доставка
  • Местоположение: област Варненска , гр. Варна, Център
Сподели
Потребителят няма налични обяви