Публикувай ОБЯВА
  • Потребители: 365166

Изграждане, ремонт и поддръжка на електрически инсталации

Описание

Изграждаме нови, извършваме реконструкция и основен ремонт на електрически уредби, ел. апаратура включително на зависими от тях части от съществуващи уредби, в сгради, помещения или части от тях, класифицирани като места с нормална пожарна опасност.
Ние сме натрупали опит в безкомпромисно изграждане на:
ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ 220/380V: Изграждаме ел. инсталации (вътрешни и външни) в жилищни сгради вили, къщи, хотели, ресторанти, офиси и индустриални сгради. Извършваме ремонт на съществуващи електрически инсталации.
ПУСКОВО НАСТРОЕЧНИ И ТЕСТОВИ ДЕЙНОСТИ: Разновидности ГРТ, контролни и електромерни електрически табла.
ЕЛЕКТРОМОНТАЖНИ И ДР. ВИДОВЕ СМР: Кабелоносещи скари, PVС тръбна разводка.
РЕМОНТИ: Ремонт и реновиране на стари електро инсталации. Ремонт на всички видове електрически табла за офисно, жилищно и промишлено строителство.
КОНСУЛТАЦИИ: Консултираме за нормите и изискванията на осветеност в помещенията. Консултираме в сферата на енергетиката за намаляване на енергийните разходи.
ЕЛЕКТРО УСЛУГИ ВЪВ ВАРНА ПО ДОМОВЕТЕ: Предлагаме професионални Електро услуги свързани с електрически аварии по инсталации и апаратура.
ВКЛЮЧВАМЕ СЕ В СЪВМЕСТНА ИНЖЕНЕРИНГОВА ДЕЙНОСТ: Нашата монтажна бригада е готова да се включи съвместно с други Фирми в сериозни инвестиционни проект
ДОГОВАРЯНЕ
ИЗПРАТИ съобщение
avatar

допълнителна информация

  • Добавена: 2020-09-03 03:04:37
  • Телефон: , 0878282466
  • Доставка: Купувача
  • Местоположение: област Варненска , гр. Варна,
Сподели