Публикувай ОБЯВА
  • Потребители: 361286

КЪЩА, град Варна, м-т Св. Никола

Описание

'ХЕРА 44' има огромното удоволствие да Ви предложи ЕКСКЛУЗИВНО ЕДИН ИМОТ- УНИКАЛНО БИЖУ във всяко отношение- ЛОКАЦИЯ, АРХИТЕКТУРНО РЕШЕНИЕ, ПАНОРАМА, ЦЕНА И МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ В ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО!НЕСКРИВАЕМА МОРСКА ПАНОРАМА ОТ ВСЯКА ЕДНА ТОЧКА В ДВОРА!
Намира се на втора линия над магистралата Варна Златни пясъци , на видимо, но същевременно тихо и закътано място. Къщата е с уникална архитектура в средиземноморски стил . Построена е преди 20 години. На първия етаж се намира кухненско помещение на ламинат с два реда двойни шкафове общо около 12 метра, със съвременни електрически уреди; трапезария с барплот и с дизайнерско осветление; зимна градина; мокро помещение с котел на твърдо гориво 60KW и 200 литров бойлер; друго котелно с котел на ток; складово помещение за хранителни продукти и с монтирани рафтове по стените, складово помещение за инструменти, перално помещение. Този етаж е 206 кв. м. и там са разположени 3 помещения, които могат да бъдат приспособени за фитнес, кабинети или сауна, тъй като са с прилежащи WC. Вторият етаж е 150 кв. м. и представлява два двустайни апартамента със самостоятелни баня и WC, към всеки хол от апартаментите има тераса с панорама към морето.
На този етаж настилката е високо-качествен ламинат - цвят бамбук, а санитарните помещения са с РVC ламперия по стените и таваните.
Третият етаж е също 150 кв. м. , той е аналотичен с втория, като в единия апартамент стаите са три, там има кръгла арка със закръглени френски прозорци. Стаите са с топлоизолация, след ремонт.
Четвъртият етаж е 130 кв. м. и представлява П-образно студио с вътрешна топлоизолация 5 см, арка еркер със закръглени френски прозорци. Има вградена кухня с фирмени ел. уреди миялна машина, котлони с керамични плотове, електрическа фурна с абсорбатор и керамична мивка. Отделно има дрешник и баня с WC. Дограмата в цялата къща е нова на немската фирма Коmmerling , има изградена кабелизация за видеонаблюдение, СОД, прекаран интернет и кабелна телевизия. Отоплението е централно на ток, като има 2 два електромера трифазен и обикновен. Към къщата са монтирани соларни панели, които значително намаляват разходите за електричество. Има възможност да се осигури кредит. Имотът не е ипотекиран!ОБАДЕТЕ СЕ ЗА ДА ОГЛЕДАТЕ ЕДИН ИМОТ БЕЗ АНАЛОГ НА ПАЗАРА!
  • Вид на цената: Цена на имота
  • Вид строителство: Тухлa
  • Квадрати: 635
Агенция
avatar

допълнителна информация

  • Добавена: 2019-12-07 05:17:47
  • Брокер: Мая Дянкова
  • Телефон: , 0887366471
  • Доставка: Без доставка
  • Местоположение: област Варненска , гр. Варна, м-т Св. Никола
  • Пълен адрес: гр. Варна, бул. Сливница 75
Сподели
Потребителят няма налични обяви