Публикувай ОБЯВА
  • Потребители: 362085
В момента можете да сваляте само стари броеве на Вестник Позвънете. За да разберете как да свалите днешния брой моля кликнете тук
гр. Варна
Снимка на вестника
УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, От 18.03.2020 г. до 13.04.2020 г. вестник Позвънете няма да излиза от печат до отмяна на засилените мерки за сигурност против COVID-19.
2020-03-17 Download PDF

В зависимост от абонаментният Ви план имате възможност да свалите в-к “Позвънете” на pdf файл, както следва: При активиран еднодневен абонамент можете да изтеглите актуалния брой на вестника за деня (за гр. Варна) , както и архив на последния отпечатан такъв, преди текущия. При активиран тридневен абонамент, можете да изтеглите актуалния брой на вестника (за гр. Варна), плюс архив за последните 4 броя, спрямо всеки един от дните през абонаментния период. За да се абонирате за pdf изданието на в-к ПОЗВЪНЕТЕ и за достъп до "Днешни" обяви, моля посетете следната страница. Новият брой е достъпен за сваляне всяка сутрин в 06:00 ч. За да използвате тази услуга е нужен Acrobat Reader версия, по-висока от 6. Програмата може да бъде сваленa от тук.