Публикувай ОБЯВА
  • Потребители: 363922

перфоратор KRESS, като нов, 500W, три функции, и съвети от опит за купувачите втора ръка

Описание

Това е оригинален KRESS произведен за Англия под името Wickes. KRESS е германски производител на професионални електроинструменти, много качествени и скъпи, за тези които не знаят. Ако не сте чували за КРЕС тази обява не е за Вас, тя е само за познавачи. Три функции - само въртене, въртене с удар, и само удар. Удар 2 джаула. Работи отлично. Не е лек - около 2.5 кг. Щепсела го смених с нашенски.
Отличен външен вид - НАПРАВО НОВ, личи си че не е ползван. По принцип когато са под това име WICKES тези перфоратори не са изтърбушени от работа, марката е била непрестижна и непопулярна, за разлика от тези с надпис KRESS. KRESS - овете втора ръка са ползвани професионално и са на края на живота си ако изобщо са изправни. Имам още три броя, различни модели WICKЕS/ KRESS, които са си за мен - единият е същият като този, носих го на проверка и профилактика в сервиза на KRESS в София и ми казаха че вътре е като нов. Който купи този може да го занесе също за успокоение и ще му направят профилактика и обслужване.
Продава се с куфара, дръжка, и ограничител за дълбочина! Кабелът не се откача от перфоратора с бърза връзка, в Англия е така.
KRESS имат фирмен сервиз в София, може би и на друго място също.
Цена 200 лв. Просто знам какво продавам и за това цената е такава. Който иска да си купи такъв с надписи KRESS, внос, употребяван, от Германия / в Англия няма такива/ за 150лв. и му пожелавам успех.
Този перфоратор няма ментета! За това не се интересувам изобщо от син Bosch,Makita, DEWALT, HITACHI перфоратори.
Може лично предаване в София.
Продавам още един перфоратор KRESS / WICKЕS същият като този, със съвсем малки нормални следи от употреба - за 165лв..
Работя само с КРЕС от 18 години, ползвам само КРЕС -ове, имам четири.. Ако не сте чували за КРЕС тази обява не е за Вас.
СЪВЕТИ - КОГАТО КУПУВАТЕ ПЕРФОРАТОР ВТОРА РЪКА: Винаги го пробвайте на максимални обороти, с бургия върху някакъв материал - ако удара се губи има проблем - бутало или ударник. На ниски обороти по принцип всички боклуци имат признаци на удар, колкото да се продадат. Ако разчитате, че като корпуса се тресе при функция удар всичко е ОК жестоко се лъжете. Гледайте ротора да не е като бенгалски огън! Ако на бургията започне да се разплесква опашката и да заклинва и да не може да се извади като резултат на края - веднага в сервиз! Гледайте опашките на бургиите дали не са размазани в края - това се вижда веднага, това е важно когато си купите перфоратор втора ръка и всичко Ви се вижда ОК. По принцип от чужбина през интернет се купуват перфоратори които на пръв поглед са работещи, но не са, особено на известни и скъпи марки! Обикновено се е стигнало до ремонт, носена е на сервиз, който ремонт там е скъп и машината идва като работеща при нас, тя просто имитира изправност. Има перфоратори обявени от продавачите от чужбина за изрядни но не са, ако не го тестваш сериозно няма да разбереш това / случи ми се веднъж преди време/. Другият случай е когато продавача си го е обявил за не работещ, за части или ремонт много евтино, но някой го купува и като види че може да мине за работещ / върти и се тресе, това е достатъчно/, го продава - ни лук ял ни мирисал, това се практикува при скъпите и познати на нас българите марки Носете си кабелен удължител и бургия и го пробвайте реално върху някакъв материал, пробвайте всички функции - това не е майтап, просто после може да съжалявате жестоко. Горното го споделям от опит. Ако купите менте перфоратор на известна марка, изгодно, / пълно е с Bosch и Makita, нови и даже изглеждащи много работили / вината си е само Ваша - там нещата са непоправими. Видях че има вече ментета и на HITACHI и DEWALT, нови направо без пари, за син Бош и Макита да не говорим - малии, направо е страшна работа, отваряйте си очите! От толкова много обяви за ментета и боклуци човек наистина се обърква и може да сгреши фатално, има и хубави и изгодни предложения но те са много малко, само голям познавач ги вижда.
Ако Ви трябва перфоратор за нещо дребно в къщи по- добре си купете нещо евтино от магазин - щом нищо не разбирате не рискувайте!
avatar

допълнителна информация

  • Добавена: 2020-01-03 06:42:23
  • Телефон: , 0888091293
  • Доставка: Купувача
  • Местоположение: област Софийска , гр. София, Разсадника
Сподели
Потребителят няма налични обяви