Публикувай ОБЯВА
  • Потребители: 360830

СЧЕТОВОДНА КАНТОРА СОФИЯ

Описание

Счетоводната ни кантора е специализирана в оказването на услуги по воденето на счетоводната отчетност на дружествата и физическите лица.Нашите счетоводители притежават знания и опит за оказване на квалифицирани счетоводни консултации или регистрация и водене на счетоводството на Вашата фирма. В нашата счетоводна кантора вие можете да получите както отделна услуга, така и пълно счетоводно обслужване.Ние сме изработили удобен ред за работа и за двете страни. Документооборотът е автоматизиран, предаването на отчетността става чрез електронни канали за връзка.

Изберете нашата счетоводна кантора и за Вас ще отпадне необходимостта да губите време да вникнете във въпросите на данъчната и счетоводната отчетност, което ще Ви даде възможност напълно да се посветите на развитието и разширението на Вашия бизнес.

Ако Вие се нуждаете от грамотно водене на счетоводството на Вашата фирма или сте решили да регистрирате нова фирма,но не знаете от къде да започнете,то започнете като се обърнете към опитни специалисти,които ще Ви помогнат да се справите с всички нюанси на счетоводната отчетност, на данъчното облагане, на социалното осигуряване,на трудовото право! И ако Вие сте ангажирани в организацията на бизнеса едва ли ще искате да губите време в подготовка на документи и посещения на институции, оставете това на нашата счетоводна кантора!
avatar

допълнителна информация

Сподели
Потребителят няма налични обяви