Публикувай ОБЯВА
  • Потребители: 359961

СЪБИРАНЕ НА РАЗДЕЛЕНИ,ПОМОЩ НА СЕМЕЙСТВА С ПРОБЛЕМИ!ОТКРИВАНЕ И ИЗЧИСТВАНЕ НА МАГИИ!

VIP

Описание

ТАМ,КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕ МОГАТ ДА ПОВЛИЯЯТ АЗ УСПЯВАМ И ВРЪЩАМ РАДОСТТА В ЖИВОТА ВИ!ИСКАТЕ ДА СТЕ ЩАСТЛИВИ,НАЛИ?!ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ ПАРТНЬОР,КОЙТО ДА ВИ ОБИЧА,УВАЖАВА,ЦЕНИ?!ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ СЕМЕЙСТВО,В КОЕТО ДА ИМА МИР,ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО?!Е,НЕ СМЯТАТЕ ЛИ ТОГАВА,ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА ПОСТИГНЕТЕ ВСИЧКО ТОВА И ДА КАЖЕТЕ "СТОП" НА ПРОБЛЕМИТЕ?!!МИЛИ ХОРА!ТУК СЪМ,ЗА ДА ВИ ПОМОГНА,А НЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ ОТ ВАШАТА БОЛКА! НА ТЕЛЕФОНИТЕ МИ 0885260763 И 0893962229 АЗ НЕ САМО ЩЕ ОТГОВОРЯ НА ВЪПРОСИТЕ ВИ ,СВЪРЗАНИ С КОНКРЕТЕН ВАШ ПРОБЛЕМ,НО ЩЕ ВИ КАЖА И КАКВИ РИТУАЛИ МОГАТ ДА СЕ НАПРАВЯТ,ЗА ДА МОЖЕ ЧРЕЗ ТЯХ И С МОЯТА ПОМОЩ ВИЕ ДА МОЖЕ ДА КАЖЕТЕ "СТОП" НА ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ! ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖА,АКО СЕ НАЛАГА ДА СЕ НАПРАВЯТ НАЙ-ДОБРИТЕ РИТУАЛИ,С КОИТО ПРОБЛЕМИТЕ ВИ ДА БЪДАТ РАЗРЕШЕНИ. ПРАВЯ РИТУАЛИ,С КОИТО СЪБИРАМ РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ,РАЗВАЛЯМ ВСЯКАКВИ МАГИИ,ИЗЧИСТВАМ НЕГАТИВНА ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ,ОТКЛЮЧВАМ КЪСМЕТ ЗА НАМИРАНЕ НА ПОДХОДЯЩ ПАРТНЬОР,ПРАВЯ ЕНЕРГИЙНА ЗАЩИТА,ЗА ДА НЕ МОЖЕ НИКОЙ ДА НАВРЕДИ НА ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО.НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАМ С ВАШАТА БОЛКА И ВИНАГИ СЪМ ОПРАВДАВАЛА ВАШЕТО ДОВЕРИЕ КЪМ МЕН!НЕ ДАВАМ ЛЪЖЛИВИ ОБЕЩАНИЯ,А ТОВА КОЕТО КАЖА ЧЕ ЩЕ НАПРАВЯ ЗА ВАС,НАИСТИНА ГО ПРАВЯ!
ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ,НАЛИ?!ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ ВЕРЕН ЧОВЕК,ПАРТНЬОР В ЖИВОТА,НО ПОПАДАТЕ НА ХОРА,С КОИТО СЪЗДАВАТЕ ВРЪЗКИ,КОИТО СЛЕД ВРЕМЕ СЕ РАЗПАДАТ?!А МОЖЕ БИ СТЕ РАЗДЕЛЕНИ С ВАШАТА ПОЛОВИНКА И ТЪРСИТЕ НАЧИН ДА СЕ СЪБЕРЕТЕ И БЪДЕТЕ ОТНОВО ЩАСТЛИВИ И ЗАЕДНО ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ?!ИЛИ ПЪК ИМАТЕ СЪПРУГ/А/,НО НЕ МОЖЕТЕ ДА ИМАТЕ ДЕЦА И ТОВА ПОМРАЧАВА СЕМЕЙНОТО ВИ ЩАСТИЕ?!ДА,ЗНАЯ-ТЕЗИ И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ ПРОБЛЕМИ/КАТО НАПРИМЕР ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ,ДЕПРЕСИЯ,СТРАХ,ЗАВИСИМОСТ КЪМ АЛКОХОЛ,НАРКОТИЦИ,ХАЗАРТ,ИЛИ ПЪК СТУДЕНИНА,ОТДАЛЕЧАВАНЕ И РАЗКЪСВАНЕ НА ВРЪЗКАТА РОДИТЕЛ-ДЕТЕ И ОЩЕ,И ОЩЕ, И ОЩЕ...ВСЕ ПРОБЛЕМИ,КОИТО ПРЕЧАТ ДА ИМАТЕ СПОКОЕН И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ .
Мили хора,кажете "СТОП" на проблемите,защото няма нерешими проблеми-има несподелени такива!За всяка болка има лек и за всеки проблем има решение.повече от 20 г. съм сред вас и тези,които са потърсили помощта ми са се убедили,че аз не просто обещавам,а наистина помагам и връщам радостта в живота ви.УБЕДЕТЕ СЕ И ВИЕ-ПОЗВЪНЕТЕ НА ТЕЛЕФОНИТЕ МИ 0885260763 И 0893962229/КОИТО НЕ СА ИМПУЛСНИ/,задайте конкретен въпрос,свързан с вашия проблем,за да видим,коя е причината за този проблем и направим необходимите ритуали той да бъде отстранен.МОЖЕ ДА ПРОМЕНИТЕ ЖИВОТА СИ-ОТ ВАС ЗАВИСИ!!!Изберете със сърцето и душата си на кого от многото колеги ясновидци да се доверите.АКО ИЗБЕРЕТЕ МЕН,АЗ ЗНАЯ,МОГА И ЩЕ НАПРАВЯ ДОКАЗАНИ ВЪВ ВРЕМЕТО РИТУАЛИ,С КОИТО ДА ПРОМЕНИТЕ ЖИВОТА СИ КЪМ ДОБРО!
ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА ВАШЕТО ЖЕЛАНИЕ -ВИЕ СТЕ ТЕЗИ,КОИТО РЕШАВАТЕ ИСКАТЕ ЛИ ДА БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ ИЛИ ЩЕ ПОЗВОЛИТЕ ПРОБЛЕМИТЕ ДА ПРЕЧАТ НА ЖИВОТА ВИ!!!
ДОГОВАРЯНЕ
ИЗПРАТИ съобщение
avatar

допълнителна информация

  • Добавена: 2019-12-01 12:11:12
  • Телефон: , 0885260763 , 0893962229
  • Доставка: Без доставка
  • Website: https://qsnovidstvoto1.alle.bg
  • Местоположение: област Софийска , гр. София, Гео Милев
Сподели